Hava Durumu

KİM VEKİL OLMAK İSTER?

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2022 17:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 17:07

2023 milletvekilli seçimleri yaklaşırken siyasette aktif rol alan siyasetçilerde yavaş yavaş konum belirmeye doğru gidiyorlar.

Özellikle siyasi parti il başkanlarının milletvekili olmak için istifa edip aday olmak için genel merkezden icazet alıp almayacaklarını seçimler yaklaşınca daha net olarak görmeye başlayacağız.

Seçim arenasına il başkanlarının yanı sıra belediye başkanı adayı olup seçimi kazanmayanlarında milletvekili olmak için listelerde yarış içinde olacağı görünmektedir.

Ak Partinin 3 dönem kuralı Bursa’da kimleri etkileyecek.

Ak Parti il başkanı Davut GÜRKAN aday olacaklardan görünüyor. Geçen dönem il başkanı Ayhan SALMAN kesin olarak listede görünüyor.

CHP listelerinde değişeme gidecek mi?

İl başkanı İsmet KARACA veDeniz BAYKAL’ın da olacağı kulislerden gelen bilgilerden birisidir.

Diğer siyasi partiler millet ittifakı listesinemi girecek yoksa kendi parti logoları altında mı girecek zaman içinde göreceğiz.

30 EkimdeİYİParti olan kongresi öncesi özelikleBursa’da il başkanında değişimine gidecek mi, kararını delegeler karar verecektir.

Ancak milletvekilleri seçimleri önce il başkanı Selçuk TÜRKOĞLU aday olur mu bilinmez yoksa vekil olmak için il başkanlığı görevinden çekilir mi?

Seçimler yaklaştıkça vekil olmak isteyen o kadar aday bolluğu olacak ki kim kimin ile rekabet ettiğinin farkına bile varamayacak.

Genel merkezlerde kulis üstüne kulislerin yavaş yavaş hızlandığını belirtilmek istiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.