Hava Durumu

TAPU VE KADASTRODA DÖNER SERMAYE KİME GİDİYOR?

Yazının Giriş Tarihi: 12.07.2020 17:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.07.2020 17:21

20.000'e yakın çalışan ile 2019 yılında Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından hazine kasasına  12.197.800.000-TL katkı sağladı; bunun 2 milyara yakını döner sermaye geliridir.

Tapu kadastro 173 yıllık bir geçmişe sahip olup köklü kurumumuzun güzide çalışanları ile daha iyi hizmet verecektir. Çalışanların yoğun iş temposu içinde psikolojik destek ve çalışma alanlarının daha iyi ortamlarda olması gerekir. Özellikle pandemi döneminin içinde olduğumuz zor şartlarda çalışan kurum çalışanlarının döner sermaye desteği ile şartların iyileşmesi gerekir. Tapuda işlemler çok dikkatli ve hata payı sıfır olarak yapılır. Günlük yaptıkları işlemlerin 3-4 katı işlem hazırlayarak vatandaşımızın işlerinin hızlı ve kolay olmasını sağlayan vefakar tapu ve kadastro çalışanlarının maddi olarakda gönüllerinin kazanılması kanaatindeyim.

Özellikler büyükşehirlerdeki tapu dairelerinin iş yükünün çok ağır olduğu yöneticiler ve halkımız tarafından bilinmektedir.

Toplanan döner sermayenin başka kurumlarda olduğu gibi belirli bir payının çalışan tapu memularına verilmesi faydalı olacaktır.

Vefakar tapu ve kadastro çalışanlarının özverili hizmetleri için şahsım ve emlak camiası adına saygı ve sevgilerimi sunarım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.