Hava Durumu

DAHA BİTMEDİ

Yazının Giriş Tarihi: 09.05.2022 16:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 16:12

Bursaspor’un olduğu ortamda pes etmeye asla yer olmaz sevgili dostlar… Çünkü Bursaspor demek her defasında bir umut ve ümit demektir…
Yeşil Beyazlıların galibiyetiyle bu şehir rahat bir nefes alır, dükkanını daha keyifle açar… Aksi sonuçta ise kara bulutlar döner dolaşır tüm hafta boyunca…
Küme düşme hattında yer aldığından bugüne kadar hep bi canı sıkkındı camianın… Kimseye faydası olmaz TFF 2’nci Lig’in… Avuçlarını ovuşturanların niyeti ise bellidir.
Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Bereket Sigorta Ümraniyespor önüne çıkmak da kolay olduğu kadar oldukça zordu… Kafaca rahat olan İstanbul takımının vereceği  reaksiyon önemliydi…
Mücadelenin 15’nci dakikasında sol kanattan atağa çıkan Uğur Kaan Yıldız’ın Enver Cenk Şahin’e aktardığı top, Pedro’ya gitti. Pedro çizgide topla buluşamazken, rakip savunmasından kornere çıktı.
Bursaspor golün sinyalini vermişti. Aranan gol 24’üncü dakikada bulundu. Luka Capan’ın kullandığı serbest vuruş kimseye çarpmadan Ümraniye fileleriyle buluştu ve Timsah 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Ümraniyespor 42’de beraberliği yakaladı. Ceza sahası dışından topa vuran Ajdin Hasic’in vuruşunda kaleci Canberk uzanmasına rağmen gole engel olamadı. 
Devreye 1-1 girildi ama kimse de umutsuzluk kırıntısı dahi yoktu.
59’da ise şok bir gol geldi. Sağ kanattan kullanılan korner  vuruşunda kafayı vuran Idrissa Camara takımını 1-0 yenilgiden, 2-1 öne geçirdi. 
Taraftar zaman daraldıkça stresini yönetemez hale geldi.
61’de yanıt geldi. Sol kanattan Bifoupma’nın taşıdı topta ceza sahası içinde meşin yuvarlakla buluşan Enver Cenk Şahin golüyle maça denge getirdi.
Karşılaşmanın sonuna 5 dakika eklenmişti.  Dakikalar dakikaları kovalarken, Bursaspor hala galibiyete getirecek golü bulamamıştı.
Diğer maçların sonucu da Timsah’a yarıyordu.
Ancak gol gelmemişti… Ve ortalığın yıkıldığı 90+4’inci dakikada Bursaspor galibiyete uzanmayı başardı. Namık’ın vuruşunda top kaleciden sekti oluşan karambolde Uğur Kaan Yıldız’ın vuruşu fileleri havalandırdı.
Sadece stat değil adeta Bursa şehri  yerinden oynadı… Çılgınlık zirve yaptı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Timsah galibiyeti elde ederken, puanını da 41’e yükseltti.
Peki bitti mi, asla!
Asıl şimdi başlıyor… İki önemli final Royal Hastanesi Bandırmaspor ile başlıyor. Savaşacağız, kazanacağız ve başaracağız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.