Hava Durumu

Timsah'ın sesi kesildi

Yazının Giriş Tarihi: 05.11.2022 17:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.11.2022 17:30

 Hafta içinde yaşanan Tahsin Tam ayrılığının ardından İsmail Ertekin yeniden kulübeye döndü. Uzun zaman sonra bu heyecanı yeniden iliklerine kadar hissedecek olan Ertekin’in sağlık problemleri göz önünde bulundurulduğunda bu işin ne kadar süreceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.
Bursaspor’un ise çıkış yakalamak için kaybedeceği bir dakika bile yok. Genç oyuncular bile 13 hafta geride kalmışken, artık tecrübe sahibi oldu. Bu ligin ikinci yarısında hiçbir bahane üretme şansına sahip değiller. En tehlikeli konu ise henüz ligin başlarında hedefsiz kalan bir takımın ortaya yer almasıdır. Bursaspor’un geleceğine ket vuracak her hamle dikkatle incelenmelidir.
Düzce Cam Düzcespor karşısında da az sayıda taraftarının önünde mutlak galibiyet için sahaya çıktı Timsah… Rakibin savunmasında yaptığı hatalardan faydalanmak önemli bir parametreydi. İlk 10 dakika içerisinde tam iki kez şans yüzüne güldü Timsah’ın…  Emre ve Enver Cenk cömertçe bu pozisyonları değerlendiremedi. İlk bölümden sonra ise oyun dengelendi. Timsah’ın oyundaki bariz üstünlüğü, üstünlük seviyesine geriledi. Ligin üst sıralarında yer alan Düzce ekibi karşısında ev sahibi avantajını kullanması gerekiyordu Bursaspor’un…

İlk yarım saat bize bunu vaat etmedi ama sanki bir el freni takımı durdurdu. İleri hücum hattını engelledi, orta alandan top taşınamamaya başlandı. Defans hattı da Allah selamet versin bir hal alınca sistem bir anda kendisini kapattı. Sıcağın da verdiği rehavetle zaten uyku mod’unu açan bizler iyiden iyiye fişi çekmiş olduk. Dakikalar da birbirini kovaladı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.
İkinci yarı da aynı durgunlukla başladı. Yeşil Beyazlılar tempoyu yukarı çekemediği için rakip Düzce’nin de bu işine geldi. İsmail Ertekin’in oyun varyasyonunda ve taktik dizilişte bir değişim yapmaması üretkenliği de sıfır seviyesine düşürdü. Adeta görüş açısı kapandı.
Düzce ise maçın başından itibaren haddini bilerek oynadı. Klasik bir deplasman takımı gibi hücum geçişlerinde kontrollü ve savunma güvenliğini elden hiç bırakmayarak mücadele etti. İlk saatlik dilim geride kalırken, Bursaspor’un üçüncü bölgede herhangi bir varlık ortaya koyamaması maçı takip edenlerin dikkatlerinden kaçmadı.

Maçın son anları da seyir zevkinden son derece uzak kaldı. Büyük uykulu anlara sahne olan karşılaşmada Enver Cenk Şahin’in de dağınık ve konsantrasyondan uzak futboluyla İsmail Ertekin ilk maçında 1 puanı hanesine yazdırıp tehlikeli bölgeden kendini kurtaramadı. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.