Hava Durumu

YÜZÜMÜZ ‘GÜL’MÜYOR!

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2022 20:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2022 20:34

Bursaspor, Menemen FK karşısında aldığı galibiyetin ardından morallenmişti. Hafta içerisinde gerçekleştirilen antrenmanlar bunun bir göstergesi olacaktı. Teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Ertekin’in ‘adamsınız’ videosu sosyal medyayı salladı. Herkesin keyfi yerine geldi. Play Off rotası yeniden oluşturuldu.  Isparta 32 Spor karşılaşması da çantanın keklik bölümüne yazılmış duruyordu. 
Hafta sonu bambaşka bir atmosfer bekleniyor ve çıkış arayan Bursaspor için artık Isparta 32 Spor karşılaşması daha fazla anlam taşıyordu. Bursa’nın meşhur lodosu da esmeye başladı mı işte sahada artık fırtına gibi olması gereken bir Timsah vardı. Berat Altındiş’in 11’e dönüşü ve İzmir’de sakatlanan Samet’in dışında bir değişim görmedi taraftar. 
İlk yarım saatlik bölüm geride kalırken, Bursaspor istediği organizasyonu sahaya yansıtamadı. Ayrıca rakibine de üstünlüğünü bir türlü kabul ettiremedi. Sahanın içinde oyun liderliğini üstlenecek unsurların hepsi kaçak güreşiyordu. Kubilay son haftaki performanslarından çok ama çok uzaktaydı. Enver Cenk Şahin’deki düşüş de artarak devam ediyor. 35’te serbest vuruşu güzeldi ancak şanssız bir şekilde top yandan auta gitmişti. Motivasyon kaybı yaşayan Yeşil Beyazlıların hareketsizliği tribünlerin ninnisiyle birleşince şekerleme saatinin ötesine geçmeyen dakikalar yaşanıyordu.
Anlamadığımız bir konuda Bursaspor’un lodosun şiddetini olağanüstü seviyesine çıkardığı bir ortamda uzun top oynama gayretiydi. Yere inmeyen meşin yuvarlağın dönüşü de Timsah’a pozisyonsuzluk oldu. Yeşil Beyazlıların etkin ayakları da etkisiz olunca kimi zaman rakibin ataklarına da maruz kaldı Timsah. Güney ekibinin de kolektif oyununun sonuç getirmemesi üzerine soyunma odasına gidildiğinde skorboard da 0-0’lık eşitlik yazıyordu.   İkinci yarıya iki değişiklikle başladı İsmail Ertekin… Etkisiz Berat ile geçen haftaki gibi ilk vazgeçilen isimlerden Mustafa kenara geldi. Isparta ekibini organize atağında Eren’in arkasına sarkılması sonucu çevrilen topta Bahattin Berke Demircan fileleri havalandırdı. Aynı oyuncuyu düşüren Ertuğrul hem sarı kart gördü hem de sakatlanarak yerini Barış’a bıraktı.    68’de net gol fırsatını Enver Cenk Şahin tepti. Ömer ‘al da at’ dedi kaptan bu ikramı geri çevirdi. Yeşil Beyazlılar büyük hayal kırıklığı yaşatırken, taraftarını da yine öfkelendirdi. Uzatma anlarında Furkan Emre karambolde maça dengeyi getirdi.
Gül diyarı Isparta, dikeni batırdı.   Timsah gol aramak için defansı boşaltınca Isparta Erdem’le yeniden öne geçti. 
Görünen o ki işimiz çok ama çok zor bu sene.
İyi güzelde bundan sonra ne olacak bu takımın hali, nasıl toparlanacak. 
Ertekin hoca da fayda etmeyecek  her halde bu takıma, durum onu gösteriyor.
Allah sonumuzu hayır etsin.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.