Hava Durumu

SİHİRLİ DEĞNEK…

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2021 16:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2021 16:48

Önceki akşam ister stadyumda olsun, ister TV başında çok uzun zaman sonra keyifle bir Bursaspor karşılaşması seyretmenin derin mutluluğunu yaşadı taraftar…

Maçın başlama düdüğünden itibaren sahada sadece kazanmayı arzulayan, ne olursa olsun sadece 3 puanı hedefleyen Yeşil Beyazlılar, göze hoş gelen futbolu da sergilemeyi başardı.

Daha henüz maçın 2’nci dakikasında Ofosu’nun şutu mücadelenin Yeşil Beyazlılar lehine sonuçlanacağının da işaret fişeği gibiydi.

Taraftarın da desteğini arkasına alan Timsah, Yılport Samsunspor gibi iyi oluşturulmuş bir kadroya karşı üstün bir mücadele örneği sergiledi.

Bursaspor’u bu zaman dilimine kadar en çok eleştirdiğimiz konu, bir oyun planının ve stratejisinin olmamasıydı…

Sahada yetenekli ayaklar olsa da ne yapacağını bilmeyen acemiler mangası gibiydi.

Futbolda birbirinizin dilinden konuşmazsanız başarılı olamazsınız. Bu illa ki tüm takımın yerli oyunculardan kurulması ve Türkçe konuşulması anlamına gelmiyor.

Mutlak surette çok fazla antrenman yaparak, takım arkadaşlarınızın oyun içindeki hareket kabiliyetini de tartmanız ve ölçmeniz gerekiyor.
Bursaspor milli maç arasında yapması gerekeni geçen hafta yapmış belli ki…

Her ne kadar Fatih Tekke Hoca karşılaşma sonunda Altınordu maçında iyi oynadıkları yönündeki iddiasını yinelese de bambaşka bir sihirli değneğin takıma değdiği son derece belliydi.

Acolatse ve Bruno bu ligde isimlerinden çok daha fazla söz ettirecek o kesin. Matavz da kalitesini yeniden konuşturmaya başladığında Bursaspor bambaşka bir seviyeye gelecek.

Capan da talihsiz bir şekilde fileleri havalandırsa da eminim ki üst düzeyde bir oyuncu olarak Bursaspor’a katkı sağlayacak.

Yeni transferlerden Zalazar ve Jorquera’nın durumları ise tam anlamıyla bir kapalı kutu.

Fatih Tekke Hoca’da gördüğümüz bir diğer artı da genç oyuncuları yani geçen senenin Vakıfköy kahramanlarını yavaş yavaş da olsa takıma monte edeceği…

Genç futbolcunun küsmesi kolay ve seri olduğu için antrenmanlarda sürekli iletişim halinde olmanız gerekiyor. Mental destek vermediğiniz sürece de geçen yıl 11 oynamış oyuncuyu yedek kalmaya ikna edemezsiniz…

Yılport Samsunspor karşısında alınan 4-1’lik farklı galibiyet camiaya özgüven aşıladığı gibi, herkese de yeniden umut vermiş oldu.

Şimdi çok kritik bir Tuzlaspor maçı bekliyor Timsah’ı…

O da 3 puanla seriye takılırsa yepyeni hedefleri masaya getirebiliriz belli ki…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.