Hava Durumu

TİMSAH’IN ‘SİGORTA’ TAMAMEN ATTI

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2021 17:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2021 17:21

Dünya umut dünyası bilirsiniz. En ufak sorunda bile hemen bir teselli kaynağı ararız.

Milli Piyango bileti alırken bile büyük hayaller tamamdır ama en azından biletin parası çıksın diye önce amorti var mıdır diye listenin sonundan başlarız.

Bursaspor’un sezonun ikinci yarısından itibaren sürdürdüğü inişli çıkışlı grafiğin de maalesef son virajı Altay karşılaşmasıydı. Ancak İzmir ekibine karşı sadece mağlubiyet alınmadı, İsmail Çokçalış gibi sezonun en çok çıkış yakalayan ismini de maalesef sakatlığa kurban verdik.

İnsanın dili varmıyor ancak Bereket Sigorta Ümraniyespor karşılaşması da ‘prestij’ maçına yakın derecede iddiasız bir karşılaşmaydı.

Bursaspor özelinde en çok ağrımıza giden konunun ‘hedefsizlik’ olması ise dikkatlerden kaçmaması gereken konuların başında geliyor.

Hafta içinde özellikle Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er’in ‘paramparça’ ifadesini kullandığı camianın pür meali hepimizin suratına vurulmuş bir tokat hüviyetindeydi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Gençliğe Hitabesi’nde’ …bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış…’ olarak tarif ettiği gibi Bursaspor’un son halini buna benziyordu anlaşılan.

Bursaspor’a gönül veren birisi olarak benim içim acırken, birçoğu da ekranları başında bu anlara sulu gözlerle tanıklık ediyordu.

Bereket Sigorta Ümraniyespor karşısında buna rağmen ortaya konulmaya çalışılan bir mücadele vardı.

Ozan İsmail Koç’un sağ bek pozisyonunda başladığı maçta, Yeşil Beyazlılar sahasında kendilerine rövanşı da vermek istemeyen İstanbul ekibi önünde fazla pozisyon imkanı vermedi.

Ancak yaşanan bir karambol anında Kevin Mayi’nin vuruşunun 37’nci dakikada çizgiyi geçtiği Aykut’un topu içeriden çıkardığı hakem tarafından tespit edildi ve Timsah 1-0 geri düştü.

Bu arada son haftaların şanssız ismi Cüneyt Köz de yine bir sakatlık sorunu yaşayarak yerini Aykut Akgün’e bırakmıştı.

Bursaspor’un istikbal vaat eden oyuncusu Berat Altındiş ise 41’de sahneye çıktı ve Ümraniye kalecisinin aşırı özgüvenini fırsata çevirdi, attığı vücut çalımı sonrası topu boş kaleye gönderdi.

Skora denge gelirken, takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.

Sahada hiçbir varlık gösteremeyen Batuhan Kör devre arasında yerini Çağatay Yılmaz’a bıraktı.

Bu iki genç oyuncu da maalesef yakaladıkları çıkışı sürdüremezken, altın tepside sunulan fırsatları da gerekçelerini bilmediğimiz şekilde ellerinin tersiyle itiyor…

İkinci yarıda da iki tarafın çok etkili olduğunu söyleyemeyiz

Ev sahibi ekip sağ kanattan gelen topa ceza sahası dışından etkili bir vuruş yapan Ercan’ın 66’ıncı dakikada attığı golle yeniden öne geçti…

Bu dakikadan sonra elinde fazla hamle şansı olmayan Mustafa Er, maç başından beri herhangi bir kilit pas veremeyen, etkili atakların içerisinde yer alamayan ama kaptan kaptan gezen Özer Hurmacı’yı kenara aldı, Ramazan Keskin’i oyuna soktu.

Bu sırada dakikalar 88’di.

Sağ bek oynayan Ozan İsmail Koç’un da sakatlanarak yerini 76’da Eren Güler’e bırakması ise talihsizlikti.

Son düdük çaldı ve Bursaspor, önümüzdeki yıl bir sezon daha Spor Toto 1’nci Lig’de oynayacağını herkese beyan etti.

Sigortalar attı…

Zaten maç günlerine kadar stadı karanlıkta kalan Timsah’ın şimdi akıbeti de karanlık.

Ama Bursaspor’un olduğu yerde umut bitmez.

Birisi bir kibrit çakar, o ışıktan bile güneş doğar…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.