Hava Durumu

İş İnsanı Hakan Cengiz'e TEM Otoyolunda Silahlı Saldırı: Şoför Yaralandı

İstanbul'da TEM Otoyolu’nda meydana gelen silahlı saldırıda iş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz hedef alındı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 17:27
Kaynak: NURCAN ŞENER
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İş İnsanı Hakan Cengiz'e TEM Otoyolunda Silahlı Saldırı: Şoför Yaralandı

Saldırı, Cengiz çiftinin içinde bulunduğu araca motosikletli saldırganlar tarafından gerçekleştirildi. Olayda, Cengiz çifti yara almadan kurtulurken, iş insanının şoförü Muhammet Yaşar yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Mahmutbey gişeleri mevkisinde yaşandı. Solo Holding’in sahibi Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz’in seyir halindeyken motosikletli saldırganların silahlı saldırısına uğradığı bildirildi. Saldırı sonucunda, Cengiz çifti saldırıdan yara almadan kurtulurken, şoförleri Muhammet Yaşar yaralandı.

Kurşunlanan araç, olay esnasında önündeki araca çarparak durabildi. Saldırganlar ise olay yerinden hızla kaçtı. Yaralanan şoför Yaşar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren motosikletli iki kişinin kimliklerini ve saldırının nedenini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İlk tespitlere göre, araca yanaşan motosiklet sürücüsünün arkasında oturan kişi, Cengiz çiftinin bulunduğu araca ateş açtı.

Soruşturma kapsamında, olay yerinde ve çevresinde güvenlik kamerası kayıtları inceleniyor. Polis, saldırganların yakalanması için geniş çaplı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.