Hava Durumu

ULUTEK’te TÜBİTAK ve KOSGEB destekleri

ULUTEK Teknopark, 2026 yılına hızlı bir giriş yaparak bölgedeki girişimciler ve KOBİ’ler için kritik öneme sahip devlet desteklerinin ele alındığı bilgilendirme seminerine ev sahipliği yaptı. MAT Danışmanlık iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte konuşan Selman Nadir Akbaş, “TÜBİTAK, ticarileşmeyecek bir maceraya destek vermek istemiyor. Beklenti sadece proje üretmeniz değil, onu satmanızdır” uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2026 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2026 17:51
Muhabir: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ
ULUTEK’te TÜBİTAK  ve KOSGEB destekleri

Bursa’nın teknoloji ve inovasyon üssü ULUTEK Teknopark, “Gelecek İçin İnovasyon” vizyonu doğrultusunda firmaların finansal kaynaklara erişimini kolaylaştırmaya devam ediyor. ULUTEK Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen “TÜBİTAK & KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri”nde, girişimcilerin ihtiyaç duyduğu güncel hibe ve teşvik süreçleri ele alındı.

MAT Danışmanlık kurucuları Selman Nadir Akbaş ve Güler Karaköse’nin konuşmacı olarak yer aldığı seminerde, özellikle Ar-Ge ve inovasyon odaklı projeler için yol haritaları paylaşıldı.

KOSGEB’in yeni dönem desteklerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güler Karaköse ise özellikle “İş Geliştirme Desteği” kapsamındaki fırsatlara dikkat çekti.

Kaynak: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.