Hava Durumu

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Büyük Birlik Partisi BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunu partisinin genel merkez binasında yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Aday adaylığı başvurusunun ardından kısa bir açıklama yapan Alfatlı” 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde Cumhur ile birlikte milletimizin muktedir iktidarını gerçekleştirmek için yola çıktık. Şehit Liderim Muhsin Başkanımızın emaneti milletimizin de teveccühleri ile inşallah partimiz kuruluşunun 30. Yılında Gazi Meclisimizde güçlü bir şekilde temsili ile  olacaktır” dedi.

BARAJ DERDİMİZ YOK

Açıklamasına devam eden Alfatlı sözlerine şu şekilde devam etti:

“Mensubiyeti olmakla gurur duyduğum kuruluşundan bugüne kadar geçen süre zarfında her kademesinde görev aldığım ve şu anda da  Genel Başkan Yardımcısı olduğum Büyük Birlik Partisi'ne bugün Milletvekili Adaylık müracaatımı Genel Merkezimizde  yapmış bulunmaktayım.

Halkın gönlünde her zaman var olan geçmişte baraj endişesi ile verilmeyen oyların, İlk defa barajsız olarak gireceğimiz bu seçimde mühürün BBP’ye vurulacağından ve önümüzdeki yasama döneminde BBP’nin, TBMM’de grupla temsil edileceğinden hiç şüphem yok.

Hedefimiz İlk turda hem Cumhurbaşkanlığında ,hem de Milletvekili seçimlerinde BBP’ni Güçlü bir şekilde TBMM ne ,Cumhur İttifakını da iktidara taşımak. Bizler bu hedefimize ulaşabilme adına bizlere güvenen halkımızın ve dava arkadaşlarımızın teveccühüne layık olabilme adına var gücümüzle çalışacağız.

Seçimler ülkemize ve partimize hayırlar getirsin Rabb’im mahcup etmesin dedi.”

Alfatlı başaracak…

Alfatlı’nın başvurusunu alan Seçim İşleri komisyonunda bulunan MKYK Üyesi Hikmet Karaca “ Sayın Alfatlı partimizin ilk kurulduğu andan itibaren merhum şehit başkanımızı Muhsin Yazıcıoğlu ile yol arkadaşlığı yapmış gönüldaşımız, Genel Başkan yardımcımızdır. Çıktığı bu kutlu yolda başarıya ulaşacağından eminiz. Bizler de ona seçim bölgesinde şimdiden başarılar diliyoruz dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Alfatlı’yı makamında kabul ederek kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.