Hava Durumu

Bursa Gemlik’te Müge Anlı’nın aradığı kadın bulundu mu?

Bursa Gemlik’ten 45 gün önce kaybolan evli ve 2 çocuk annesi kadın bulundu. 22 yaşındaki anne bir süredir Müge Anlı’nın programında canlı yayında gündem konusu oldu. Bursa Gemlik’te aranan kadın yaşıyor mu? İşte haberin ayrıntıları…

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 12:47
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa Gemlik’te Müge Anlı’nın aradığı kadın bulundu mu?

HABER / NURCAN ŞENER

Bursa Gemlik’te Müge Anlı’nın aradığı kadın bulundu mu?

İznik’te yasayan 22 yaşındaki Nevrigül Alan, yaklaşık olarak 45 gün önce Gemlik’te ikamet eden babasını ziyaret etmek için evden ayrıldı. Fakat çocuklarını almak için gittiği babasının evinden sonrwNevrigülAlan’dan haber alınamadı. Alan’ın yakınları bu durumu hemen polis ekiplerine bildirdiler. Polis ekipleri hemen harekete geçerek NevrigülAlan’ı bulmak için hızlı bir çalışma başlattı.

Alan’ı arama çalışmaları devam ederken, Gemlik Umurbey Mahallesi’nde yer alan bir zeytin bahçesinde ceset olduğu yönünde bir ihbar geldi. Hemen o bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve incelemelerin ardından cesedin aranan NevrigülAlan’a ait olduğu tespit edildi.

Bursa Gemlik’te aranan Nevrigül Alan yaşıyor mu?

Alan’ın yaşamını yitirdiği olay yeri Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemeden sonra cesedin ölüm nedeninin neden olduğunu kesin tespit etmek için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdılar.

NevrigülAlan’ın bir süre önce kaybolmasından dolayı televizyonlarda gündüz kuşağı olarak ekranlara gelen Müge Anlı’nın canlı yayınında da konu olduğu öğrenildi. Yaşanan bu olay ile ilgili polis soruşturması halan devam etmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.