Hava Durumu

METRUK BİNA İÇİN ÇÖZÜM İSTİYORLAR

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2020 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2020 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
METRUK BİNA İÇİN ÇÖZÜM İSTİYORLAR

Mehmet ERGÜL/Özel Haber

Yunuseli mahallesi, Yazar sokakta terk edilmiş halde mülkiyeti Osmangazi Belediye’sine ait olan 3 katlı Düğün Salonu ve Spor Kulübü Tesisi, çevre sakinlerine tehlike arz etmesine mahalleli tepki gösterdi.

 

Terk edilen binanın bakımı yapılmadığı için yan sokaklara da çevresel tehlikelere davetiye çıkarmakta. Zaman zaman binanın uyuşturucu ve alkolik şahıslara da ev sahipliği yaptığını belirten mahalleliler, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’dan bu konuda yardım bekliyor. Mahalle sakinleri ‘madde bağımlılığına karşı olmakla birlikte, tesisimizin gerekli bakımları yapılarak tekrar ya çocuklarımıza tahsisi yada binanın yıkımını beklemekteyiz.’ Diyerek konunun vehametini belirterek yetkililere çağrı yaptı.

“Başımıza tuğlalar düşüyor!”

Yunuseli mahallesinde ikamet eden Mesut Sakar, "Bu bina 1982 yılında yapıldı. Bakılmadığı için viraneye döndü. Tuvaletlerin içine moloz dökülmüş. Yağmur yağdığı zaman lağım suları mahalleyi basıyor. Aynı zamanda bütün fareler ve haşereler bu binadan mahalleye yayılıyor. Bina zaten dökük bir halde. Dışarıda çocuklarımız oynuyor ve tepelerine tuğlalar düşüyor. Baktığınızda terk edilmiş bir bina. Kış ayında burada madde bağımlıları oluyor. Mahallemizde böyle bir şey istemiyoruz. Çevreye zarar veriyor. Bu bina bir kişiye değil, belediyemize ait. Belediye başkanlarımızdan rica ediyorum. Lütfen bize yardım edin. Bu binaya bir çözüm bulalım" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.