Hava Durumu

Çanakkale'ye gitmek için yola çıkan bisikletli grup Bursa'ya ulaştı

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde Gebze Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Bisiklet Turu'na katılan sporcular güvenlik önlemleri altında Orhangazi'den geçti. Bisikletli grup geldiği Orhangazi'de her yıl olduğu gibi kendilerini ikram vermek için bekleyen Hatırlı Petrol'de mola verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Çanakkale'ye gitmek için yola çıkan bisikletli grup Bursa'ya ulaştı

Gebze Belediyesi'nin sponsorluğunda Çanakkale Zaferi ve şehitlerin aziz hatıraları anısına düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Bisiklet Turu'na katılan 14  sporcu bisikletleri ile sabah saatlerinde Gebze'den yola çıktı.

14 kişilik bisikletli sporcu grup öğle saatlerinde ise Orhangazi'ye ulaştı. İlçede ana yol üzerinde bulunan ve geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Hatırlı petrol tesislerinde mola veren grupla hatırlı petrol personeli ise yakından ilgilendi.

Burada bir süre konaklayan grup Çanakkale'ye ulaşmak için alınan güvenlik önlemleri altında Orhangazi'den  yola çıktılar. Çanakkale Şehitler Abidesi'ne kadar 420 kilometre mesafede pedal çevirecek olan Yüz Sür Koş Spor Kulübü'nün lisanslı 14 sporcusu, Gebze'den aldıkları vatan toprağını ve Türk Bayrağı'nı da Çanakkale'ye ulaştıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.