Hava Durumu

DİSK Emekli Sen Mudanya’da

Haber / Cemal Kırgız  DİSK Emekli Sen Bursa Şubesi, emeklilere yönelik sosyal tesis ve emekliler kahvehanesi oluşturulması için başlattığı imza kampanyasını Mudanya’da da sürdürdü. 

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2022 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2022 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
DİSK Emekli Sen Mudanya’da

Bursa Nilüfer, Bursa Görükle, Bursa Yıldırım Namazgâh, Karacabey ve Gemlik’ten sonra Mudanya’ya da giden DİSK Emekli Sen Bursa Şube yöneticileri Halitpaşa Mahallesi Pazar girişinde stant açarak imza topladılar.

DİSK Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam, 5393 sayılı belediyeler yasasının 15. Maddesinin A bendine istinaden, Türkiye’de de birçok belediye tarafından uygulamaya konulup, örnekleri olan sosyal tesis ve emekliler kahvehanesini belediyelerden istediklerini söyledi. Şube Mali Sekreteri Esma Derya Yıldız, Örgütlenme Temsilcisi Osman Şahin, Mudanya Temsilcileri İsmet Ergün ve Hasan Orhan ile birlikte Mudanyalılar ile bir araya gelen Disk Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam, çeşitli broşürler ve kitapçıklar dağıtarak DİSK Emekli Sen hakkında bilgilendirme yapıp, emeklilerinz insanca yaşaması için, emeklilere örgütlenme çağrısı yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.