Hava Durumu

Korkusuz Hukuk ve Danışmanlık Ofisi açıldı

Orhangazi Eski Belediye Başkanı, Avukat Yusuf Korkusuz’un yeni ofisi Osmangazi’de açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2021 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Korkusuz Hukuk ve Danışmanlık Ofisi açıldı

Özel Haber / Ravşan Alioğlu


2004 ile 2009 yılları arasında Orhangazi Belediye Başkanlığı görevini yürüten Avukat Yusuf Korkusuz’un “Korkusuz Hukuk ve Danışmanlık Ofisi” görkemli bir törenle açıldı.

 Osmangazi’de gerçekleştirilen açılış törenine Ak Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten ve Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Hamdi Cingil ve Bursa siyasetinden pek çok önemli isim katıldı.  Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yusuf Korkusuz, Korkusuz Hukuk ve Danışmanlık ofisinin faaliyete geçtiğini belirterek “Ümmete, millete hizmet etmek için, haklıyı savunmak için kendimizi ortaya koyuyoruz. Hem adalete yardımcı olalım hem mağdur olmuş insanlara yardım edelim düşüncesi ile hareket ediyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Mutluluğumu sizinle paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.


Korkusuz’un ardından Vekil Mesten ve Başkan Aktaş söz alırken yeni ofisin açılışıyla ilgili Korkusuz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Sonrasında açılış duası edilirken protokol heyeti tarafından açılış kurdelesi kesildi. Gerçekleştirilen etkinlikte Yusuf Korkusuz misafirlerin tebriklerini kabul ederken çekilen hatıra fotoğraflarıyla etkinlik sona erdi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.