Hava Durumu

“NİLÜFER MASKE DE 1 ADIM ÖNDE AMA...”

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2020 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2020 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
“NİLÜFER MASKE DE 1 ADIM ÖNDE AMA...”

Özel haber- Engin Özkonuk

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, pazar girişlerinde ücretsiz maske dağıtılması takdir edilecek bir durum olduğunu söyledi.

Aydın;  “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkenizde de ölümlere sebep olan virüsün etkisini en aza indirmek amacıyla ‘Pazar Giriş ve Çıkışlarında’ dezenfekte aletleri  yerleştirilmiş girişte önce eller dezenfekte ediliyor, daha sonra görevli tarafından maske veriliyor” diyen BBP Nilüfer ilçe Başkanı Mustafa Aydın; “Nilüfer Belediyesinin bu hizmeti, diğer belediyelere de örnek teşkil etmesini beklediklerini” söyledi.

Fiyatlar ateş pahası

Pazar esnafını insafa davet eden BBP’li Aydın; “ülkemizin geçtiği bu zor süreçte, pazar ve marketlerin fiyatları yükseltmesi hiç de insani değil.” Ekonominin dibe vurduğu bir zamanda fiyatların vicdanları sızlatan rakamlara yükseltildiği denetimin yok derecede az olduğunu ifade eden Aydın; “ürünlerin üstünde etiket konulmuyor, rast gele fiyat söyleniyor. Yaklaşık iki aydır milyonlarca insanın çalışmadığı bu ortamda gerek marketler gerekse pazar fiyatlarının mutlaka denetlenmesi ve vicdansız fırsatçılara cezalar verilmesini” beklediklerini diyerek sözlerini bitirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.