Hava Durumu

İzmir Balçova'da Ege Park Balçova AVM ve üzerindeki 5 yıldızlı otel icradan satılacaktır

ilan.gov.tr’ de yer alan ilana göre, İzmir Balçova'da Ege Park Balçova AVM ve üzerindeki 5 yıldızlı otel icradan satılacaktır

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İzmir Balçova'da Ege Park Balçova AVM ve üzerindeki 5 yıldızlı otel icradan satılacaktır

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/3172 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Bu ihale elektronik ortamda sonuçlanacaktır.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu kaydı ve özellikleri : İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı mahallesi, 1316 ada, 5 parselde, 24.887,00 m2 yüzölçümlü ana taşınmazın niteliği tapu kaydında ARSA olarak görünmektedir. Taşınmaz üzerinde 5 yıldızlı otel, otopark, spor salonu, sinema ve AVM'den oluşan kompleks vardır.
Davaya konu olan taşınmaz “EGE PARK BALÇOVA” olarak bilinen, înciraltı mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:44 Balçova İzmir posta adresinde yer almakta olup, 24.887,00 m2 alana sahip arsa üzerinde 5 yıldızlı Encore Otel ve AVM yer almaktadır. AVM olarak Kasım 2009 yılında faaliyete geçmiştir. Taşınmaz, bodrum katta kapalı otoparkın, zemin ve 1.katta mağazaların yer aldığı, ayrıca iç kısımda sinema, spor salonu, 5 yıldızlı Ramada Encore Otel yer almaktadır. Taşınmazın 2 bodrum kat, zemin kat ve 21 normal kattan, toplamda 24 kattan oluşmaktadır.

 

İLANIN DEVAMI İÇİN TIKLA ÖĞREN 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.