Hava Durumu

Kanlı para ne demek? Kanlı para oyunu yasaklandı mı? Kanlı para oyunu nasıl oynanıyor?

Öğrenciler şimdide popüler olarak kanlı para oyunu oynamaya başladılar ve velilerde bu oyunun ne olduğunu araştırıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 12:44
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Kanlı para ne demek? Kanlı para oyunu yasaklandı mı? Kanlı para oyunu nasıl oynanıyor?

HABER / BÜŞRA ÇAKIR ADALI

 Oyundan dolayı ciddi yaralanmalar oluyor doğal olarak da anne ve babalar bu oyunun nasıl oynandığını merak ediyorlar. Peki bu oyun nasıl oynanır? Kanlı para oyunu ne demek? Oyun yasaklandı mı? İşte haberin ayrıntıları...

Kanlı para oyunu ne demek?

Kanlı para oyunu madeni para ile oynanan ve cezalandırma sistemi nedeniyle parmaklarda ve ellerde kanamalar oluşuyor. Üstelik öğrenciler oyunun daha kanlı olması için madeni paranın etrafına bıçak yardımıyla kesikler yapıyorlar.

Kanlı para oyunu nasıl oynanıyor?

Madeni parayı havaya atıp elin ters tarafı ile havada tutmaya çalışıyorlar. Para parmakların arasında sıkıştırıldıktan sonra kanlı para denip masaya 3 defa vuruluyor. Eğer para yere düşerse bu esnada oyun oynayan kişi cezalandırılıyor. Ceza ise parayı düşürenin elini yumruk yaparak masaya dik şekilde koyuyor ve karşıdaki kişide ona madeni parayla vuruyor. Bu esnada ise ceza alan kişinin elinde maalesef yaralanmalar meydana geliyor.

Kanlı para oyunu yasaklandı mı?

Pek çok okul, kanlı para oyununun tehlikeli arz ettiğini göz önünde bulundurarak bu oyunun öğrencileri tarafından oynanmasını yasakladı. Ama maalesef, pek çok öğrenci gelen yasağa rağmen oyunu hala oynamaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.