Hava Durumu

MasterChef’te duygu dolu anlar! Kim elendi?

15 Ekim Pazar günü MasterChef All Star'da elenen isim kim oldu? Esra mı yoksa Kerem mi?

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 22:40
Kaynak: NURCAN ŞENER
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
MasterChef’te duygu dolu anlar! Kim elendi?

MasterChef'te elenen isim netlik kazandı! Popüler yarışma programı MasterChef'te dün gece (15 Ekim) eleme gecesi gerçekleşti. Merakla izlenen MasterChef'in tüm sezonlarında yayınlanan tartışmalı ve heyecanlı bölümleri bu yıl da izleyenleri ekrana kilitliyor. Peki MasterChef'te 15 Ekim'de kim elendi? Programın yakın takipçileri bu soruyu merak ediyor. Bu hafta eleme turunda Sergen, Tahsin, Kerem, Kıvanç, Esra, Metin ve Tolga yarıştı. Yarışmacılar, eleme gecesinde şeflerin kendilerinden hazırlamalarını istediği yemeği en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yaptı. Aralarından Esra ve Kerem, finale kalan isimler oldu. Peki bu hafta MasterChef'ten kim elendi? MasterChef'e veda eden isim belli oldu mu? Cevabı haberimizde..!

15 Ekim MasterChef'e Kim Veda Etti? 

Eleme oyunu, fenomen yarışma programı MasterChef'in 15 Ekim Pazar günü yayınlanan bölümünde gerçekleşti. Eleme maçında Metin, Tahsin, Sergen, Tolga, Kerem, Kıvanç ve Esra karşı karşıya geldi. Şefler yarışmacılardan ördek göğsü içeren bir yemek hazırlamalarını rica etti. Yarışmacılar üst düzeyde performans sergileyerek şeflerin takdirini kazandı. Değerlendirmenin ardından ilk olarak elemeden kurtulup balkona çıkan isimler; Kıvanç, Metin ve Tahsin oldu.

Potada kalan dört oyuncu Kerem, Sergen, Esra ve Tolga, eleme gecesinin ikinci tabağını hazırladı. Eleme turunun ikinci turunda yarışmacılar, Şef Danilo'nun Puantiye adlı yemeğini hazırladı. Sona kalan üç isim ise Sergen, Esra ve Kerem,  oldu. Sonrasında Esra ve Kerem finalde birlikte yarıştı. Kerem bu hafta en kötü yemeği pişirerek MasterChef'ten elendi! MasterChef macerasına veda eden isim bu hafta Kerem oldu.
 

HABER:NURCAN ŞENER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.