Hava Durumu

Tunceli’de Hava Operasyonu !

J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteği ile Jandarma Özel Harekât, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu Timlerinin katılımıyla gerçekleşti ve Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) üyesi 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 15:20
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Tunceli’de Hava Operasyonu !

HABER / FATMA ÖZTÜRK

Bakan Yerlikaya, operasyonun başarısını sağlayan jandarma ve güvenlik korucularını tebrik ederek, "Her mevsim, her gün, gece gündüz teröristlerin izini sürüyoruz. Son terörist etkisiz hale getirilene kadar kararlılıkla mücadelemiz sürecek." dedi.

 

Harekatın Görüntüleri Sosyal Medyada Yayınlandı

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Doludibek kırsalında gerçekleştirilen Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu Operasyonu'nun görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Tekbıyıkoğlu, görüntüyü "Bir tercih hakkı verdik. 'Yaşamayı tercih edin' dedik. Öldürmeyi tercih ettiler, kaybettiler" notuyla paylaştı. Görüntülerde, güvenlik güçlerinin ormanlık arazide teknolojik destekle ilerlediği ve teröristlerin karşılık vermesine rağmen onları etkisiz hale getirdiği anlar yer alıyor. Operasyon sırasında hava destekli güvenlik güçlerinin, teröristlerin saklandığı bölgeleri tespit ederek etkisiz hale getirilmesini sağladığı gözlemleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.