Hava Durumu

#Olan

Yeni Marmara Gazetesi - Olan haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Olan haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü`nde küresel iklim değişikliğinin etkisiyle sular çekilince, daha önce kıyı şeridinde ortaya çıkan irili ufaklı yeni adacıkların sayısı arttı. Haber

Dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü`nde küresel iklim değişikliğinin etkisiyle sular çekilince, daha önce kıyı şeridinde ortaya çıkan irili ufaklı yeni adacıkların sayısı arttı.

Dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda üniversite ile işbirliğinin geliştirilmesi için faaliyetlerde bulunan BUÜ Yönetimi, akademik ve bilimsel ortaklık yaptığı yükseköğretim kurumu sayısını her geçen gün arttırıyor. BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, son olarak Lübnan’ın köklü eğitim kurumlarından Trablusşam Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Rafaat Mohamad Rachid Mikati ve Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Salaheddine Mikati’yi ağırladı. Ziyarette BUÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörü (UAİK) Prof. Dr. Bülent Şenay da hazır bulundu. BUÜ’nün uluslararası alanda tanınırlığı ve bilinirliğinin arttırılması adına görev süresi içerisinde planlı bir şekilde çok sayıda faaliyet yürüttüklerinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, UAİK Koordinatörlüğü’nün de büyük katkıları ile başta Avrupa olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinden yükseköğretim kurumlarıyla irtibat sağladıklarını belirtti. Bu üniversitelerle akademik ve bilimsel işbirliğinin başlatılması, geliştirilmesi ve ortak çalışmaların yapılması için adımlar attıklarını kaydeden Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Bu girişimlerimiz neticesinde mevcut anlaşmaların yenilenmesi haricinde birçok yeni eğitim kurumuyla da işbirliği protokolleri imzaladık. Bugün de dost ülke Lübnan’ın kıymetli bir yükseköğretim kurumu olan Trablusşam Üniversitesi ile işbirliği protokolü yapıyoruz. Akademisyen değişimi, ortak proje üretilmesi ve Üniversitemizin bilgi birikiminin aktarılması noktasında çalışmalar yürüteceğiz. Taraflara hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Konuk Üniversite Rektörü Prof. Dr. Rafaat Mohamad Rachid Mikati ise 1986 yılında kurulan özel üniversitenin tarihi olarak edebiyat ve ilim şehri olarak bilinen Trablusşam’da yer aldığını, 4 fakülte ile eğitim verdiğini ve ayrıca Arapça eğitim merkezlerinin de bulunduğuna dikkati çekti. Türk halkını ve Bursa’yı tanıma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını aktaran Rektör Mikati, BUÜ’nün bilgi birikiminden faydalanmayı arzu ettiklerini söyledi. Rektörler görüşmenin sonunda ikili işbirliği anlaşmasına (Memorandum of Understanding) imza attı.

TGF'den depremde hayatını kaybeden ve hala enkaz altında olan gazetecilerle ilgili açıklama Haber

TGF'den depremde hayatını kaybeden ve hala enkaz altında olan gazetecilerle ilgili açıklama

Asrın felaketi olarak gösterilen, 10 ilde yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depreminin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunan TGF Başkanı Nuri Kolaylı, depremin etkili olduğu illerde yaşayıp görev yapan 16 gazetecinin hayatını kaybettiğini söyledi. Kolaylı yaptığı açıklamada, "Depremde şu ana kadar 16 gazeteciyi kaybettik. En büyük kayıp 7 gazeteci ile Adıyaman’da. Halen enkaz altında olan gazeteciler var. Dualarımız onlar için" dedi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın bölgedeki bütün vilayetlerde başka şehirlerdeki müdürlerini görevlendirdiğini aktaran Kolaylı, "Sağ olsunlar onlar da basın ekiplerine yardımcı oluyorlar. Gaziantep'te gazeteci arkadaşlar iletişim müdürlüğünü kullanıyor. Bölgede görevli arkadaşlar sıkıntı yaşadıklarında hemen müdahale ediyorlar. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na da bu hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz" dedi. Basın Ilan Kurumu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mehmet Ergün ve Konya Yenigün Gazetesi Sahibi Mustafa Arslan ile birlikte bölgedeki çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, “Deprem bölgesine gerekli yardımı ulaştırmak ve yaraları sarmak en büyük görevimiz. Meslektaşlarımız, kurtarma ve yardım ekipleriyle birlikte fedakarca görev yapıyor. Biz de tüm olanaklarımızla yanlarındayız. Deprem felaketini yardımlaşma bilinciyle, daha büyük acılar yaşamadan atlatmak ümidiyle tüm milletimize başsağlığı diliyorum" diye konuştu Depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden gazetecilerin isimleri ve şehirleri şöyle: Ayşe Figen Arlı (İskenderun Ses), Aziz Çevlik (Manşet/Kahramanmaraş), Burak Alkuş (Adıyaman Ses), Burak Milli (AA / Hatay), Gökhan Aklan (Hatay), Hidayet Özdemir (Gazeteci-Yazar/Adıyaman), İskender Korkut (Mercan TV/Adıyaman), İzzet Nazlı (DHA/Hatay), Kemal Öner (Adıyaman Telgraf), Meltem Özgen (TV sunucu/Adana), Muhammed Akan (Adıyaman Haber) Mustafa Yüzbaşıoğlu (Bugün/Kahramanmaraş), Neşet Alkan (Haber Ekspres/Hatay), Ruhi Akan (Jet Haber/Adıyaman), Yunus Emre Doğan (Mercan TV/Adıyaman), Erhan Yılmaz (Hatay/23 Temmuz Gazetesi).

SEO Hizmet Almanın Markanıza Olan Faydaları – FURKAN DANACI Haber

SEO Hizmet Almanın Markanıza Olan Faydaları – FURKAN DANACI

GÖRSEL:https://www.furkandanaci.com/wp-content/uploads/2021/08/seo-hizmeti.png İnternette daha görünür olmak ve hedef kitlenize ulaşabilmek için SEO hizmeti almaya ne dersiniz? SEO hizmeti ile markanızın dijital dünyada daha etkili olmasını organik yollardan sağlayabilirsiniz. Bu sayede potansiyel müşterilerinizi dijital veya fiziksel mağazanıza yönlendirerek satış başarınızı hızlıca arttırabilirsiniz. Artık gerçek bir satış başarısı için geleneksel yöntemlerin yeterli olduğunu söylemek mümkün değildir. İnsanların %95’i satın alma kararını vermeden önce Google’da araştırma yapar. Firmanızın Google ve diğer arama motorlarında görünür olması, insanları satın alma için ürün ve hizmetlerinize yönlendirebileceğiniz anlamına gelir.SEO hizmeti alarak tüm bunları etkili bir şekilde yapabilir, markanızın daha bilinir olmasını sağlayabilirsiniz. Kimler SEO Hizmeti Almalı? Daha fazla insana ulaşmanızın ve büyümenizin yolu interneti doğru kullanmaktan geçiyor. Peki kimler SEO hizmeti almalı? Kişisel blogunuzun daha görünür olmasını istiyor, Kendi internet sitenizi açmayı hedefliyor, Online satış yapmayı düşünüyor, Markanızı dijitale taşımayı planlıyor, Web sitenizin trafiğini arttırmak istiyor, E-Ticaret sitesi açmayı düşünüyor, Hedef kitlenize ulaşmak istiyorsanız mutlaka SEO hizmeti almalısınız. SEO hizmeti alarak dijital etkinliğinizi profesyonellere emanet edebilirsiniz. Furkan Danacı ve ekibi sizin için markanızın güçlü ve zayıf yanlarını analiz ederek marka kimliğinizle uyumlu bir SEO stratejisi planlar. Anlık veri takibi ile ilerleyen SEO hizmeti sayesinde dijitalde görünür olmak için neye ihtiyacınız olduğunu her zaman bilirsiniz. Neden SEO Hizmeti Almalısınız? Tıpkı diğer hizmetler gibi bir arama motorunun da amacı kullanıcılarına en iyisini sunmaktır. Bunun için Google ve diğer arama motorları kullanıcıların arama niyetlerini gözeterek sayfaları sıralamaya çalışır.SEO hizmeti almak, bu rekabette bir adım öne geçmenize yardımcı olur. Ayrıca SEO hizmeti alarak: Web sitenizin ziyaretçi trafiğini arttırırsınız. Sayfalarınız Google arama sonuç sayfasında daha üst sıralamalar alır. Rekabet gücünüz artar. Ürün ve hizmetlerinizi daha çok satabilirsiniz. Hedef kitlenizi genişletirsiniz. Site içi ve site dışı SEO konusunda aldığınız profesyonel desteklehem zamanınızı hem de bütçenizi daha doğru kullanırsınız. Markanızın büyümesi hızlanır. Uzun yıllardır farklı markalar için SEO hizmeti sunan Furkan Danacı ile iş birliği yaparak markanızın akılda kalıcılığını arttırabilirsiniz.  

Staj ve İşyeri eğitimi desteği programlarımıza olan ilgiyi artıracak Haber

Staj ve İşyeri eğitimi desteği programlarımıza olan ilgiyi artıracak

Üniversite-özel sektör iş birliğininarttırılmasının hedeflendiğigirişimlerle öğrenciler için istihdam, iş yeri eğitimi ve staj imkânları sağlanması hedefleniyor. BUÜ Mustafakemalpaşa MYO Yönetimi,Tat Gıda A.Ş. işletmesi ile çok yönlü bir iş birliği protokolü imzaladı. Protokolde, bilimsel araştırma, eğitim-öğretim ve uygulama alanlarında ortak çalışmalar yapmak, üniversite-sanayi iş birliğine katkıda bulunmak amaç olarak belirlendi. Kurumlar arasında ortak eğitim ve çalışma ağının oluşturulacağı protokol ile Yüksekokul öğrencilerine teknik gezi, staj ve eğitim desteği sağlanacak. Tat Gıda A.Ş. yetkilileri, personel istihdamında da BUÜ Mustafakemalpaşa MYO mezunlarınaöncelik vereceklerini ifade ettiler. İmza törenine BUÜ Mustafakemalpaşa MYO Müdürü Prof.Dr. Mehmet ÖZ, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr. Neşe ÖZMEN, Tat Gıda A.Ş. İşletmeler Direktörü Ahmet BOZ, İnsan Kaynakları Direktörü Tülay DEMİR, İnsan Kaynakları Biriminden Özlem AYDOĞDUve Burcu UYSAL katıldı. Staj ve İşyeri eğitimi desteği programlarımıza olan ilgiyi artıracak Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Mehmet ÖZ, bu iş birliğiprotokolü sayesinde öğrenciler için uygulama alanları oluşturulacak olmasından, iş yeri eğitimi ve staj açısından önemli imkânlar kazanılacak olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, protokol kapsamındaki eğitimlerinGıda Teknolojisi Programı öğrencilerinin staj ve iş yeri eğitimiyle başlayacağını, bahar dönemi itibariyle de Bitkisel ve Hayvansal ÜretimBölümü programları öğrencilerininde değerlendirileceğini sözlerine ekledi. Ülke ekonomisinin talep ettiği gerekli milli, ahlaki değerlere ve mesleki kabiliyete sahip, yenilikçi teknolojilere açık, piyasada aranan ara meslek elemanları yetiştiren, mensubu olmaktan gurur duyulan bir Yüksekokul vizyonuyla hareket ettiklerinin altını çizen Müdür ÖZ, “Öğrencilerimiz için akademik eğitimin pratikle desteklenmesi ve nitelikli staj desteğinin verilmesi Yüksekokul programlarımıza olan ilgiyi artıracaktır. “diye konuştu. Destek ve ilgileri için Tat Gıda A.Ş. işletmesine ve yöneticilerine teşekkür eden Prof. Dr. Mehmet ÖZ sektörle iş birliklerinin devam edeceğini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.