Hava Durumu

Eşinin İhanetiyle Yıkılan Fenomen Esin Çepni: "Kalbim İçeride Eziliyor"

YouTube platformunda tanınmış olan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldatmasıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2023 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2023 23:01
Kaynak: FATMA ÖZTÜRK
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Eşinin İhanetiyle Yıkılan Fenomen Esin Çepni: "Kalbim İçeride Eziliyor"

Fenomen Esin Çepni, eşinin gece kulübünde başka bir kadınla öpüşürken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Bu durum, daha önce de sık sık ayrılık haberleriyle anılan çiftin ilişkisinde yeni bir krize sebep oldu.

Eşler, evliliklerine bir şans daha vermeyi düşünmüşlerdi ancak bu sefer yaşanan ihanet haberi, ilişkilerini sarsacak boyutta. Gece kulübünde Bilal Hancı'nın başka bir kadınla öpüşürken çekilen resimleri eşine gönderildi ve bu durum çok büyük bir şok yarattı.

Esin Çepni, yaşadığı şoku ve hayal kırıklığını şu sözlerle ifade etti: "Kendimi daima güçlü göstermeye çalıştım. Dışarıdan sert biri gibi görünsem de içim hep kan ağladı. Bugün anladım ki dışarıdan ağlayanlar, asıl acıtanlar olabiliyormuş. Bu resimleri gördüğümde adeta donup kaldım. Nedenini de doğrudan gözlerimle gördüm. Gerçeği görebilmek çok acı verici."

Olay olan görüntüleri paylaşırken, "Kendimi küçücük hissediyorum ve içim parçalanıyor. Uyumak mümkün değil. Aslında hiçbir şeyin farkında değilmişim. İhanetin açığa çıkması sessiz bir felaket. Şimdi, başa sardığım 20-30 saniyelik videoyu tekrar tekrar izliyorum. Gözlerimle bakıp dudaklar arasında söylenen şarkılar, alçaltıcı bir deneyim. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum..." şeklinde duygularını ifade etti.

HABER:FATMA ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.