Hava Durumu

Gökhan Özoğuz: Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığı netlik kazanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ünlü isimlerden tepki görmeye devam ediyor. Bir tepkide Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Gökhan Özoğuz: Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir

Seçim sürecinde ön plana çıkan isimlerden biri olan Muharrem İnce, özellikle sosyal medya üzerinden büyük bir çıkış yakaladı.

Yaptığı danslarla gençlerin dikkatini çeken İnce, büyük bir kitle tarafından ise tepki görmeye devam ediyor.

Ünlülerin hedefi oldu

Tüm tepkilere rağmen adaylığından geri adım atmamakta kararlı olan İnce, şimdilerde de ünlü isimlerin tarafından hedef alınıyor.

Sık sık 'sosyal medya fenomeni', 'proje', 'sanatçı' tarzı benzetmelere maruz kalan Muharrem İnce'ye bir tepki de daha önceden destek aldığı şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan geldi.

24 Haziran 2018 seçimlerinde, "Bir kar yağar ince ince marşı" tweetiyle oyunu Muharrem İnce'ye vereceğini belli eden Athena grubu solisti, bu kez sert ifadelerle eleştiride bulundu.

"Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir"

En son haber'in haberine göre; Sosyal medya hesabından, İnce'nin videosunu paylaşarak yorum yapan Özoğuz, şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Muharrem İnce, siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahtan hangi sepele nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir! Sözde sanatçı."

Bir tepki de Şahan Gökbakar'dan

Öte yandan aynı videoya oyuncu Şahan Gökbakar da yorum yaptı.

İnce'yi eleştiren isimlerden biri olan Gökbakar da şu ifadeleri kullandı:

"Woooowww mükemmel bir konuşma! Metin yazarınız aynı olabilir mi? Bu laflar çok tanıdık. Beyaz elbiseli hanımefendinin mimikleri konuşmanın özeti... Not: yarın açıklama gelir, "konuşmaya ağız bükmedi, parti lahmacunumuzdan yediği için takılan maydanozu çıkartıyordu."

"Sözde sanatçılar..."

Söz konusu videoda ise İnce kendisini eleştirenlere tepki göstererek şöyle konuştu:

"Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar... Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz'da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.