Hava Durumu

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yunus Aydın

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi eski Başkanı Yunus Aydın, İyi Parti’de organize ettiği toplantıda, aday adaylığı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2023 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2023 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Yunus Aydın

“SANAYİ SORUNLARINA ÇÖZÜM BENDEN SORULUR”

Uludağ OSB yönetimi olarak boyahane ruhsatı vermedikleri için 2,5 yıl süren denetimin ardından üç ay süreyle görevden alınan Yunus Aydın, İyi Parti’den Milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusu yaptı. Aydın, İyi Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve birçok milletvekili aday adayının da yer aldığı basın toplantısında kamuoyuna seslendi. Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında Organize Sanayi Bölgelerinin fikir babası olduğunu anımsatan Yunus Aydın, Uludağ Organize Sanayi Bölgesinin birinci adımı olan Gürsu Organize Sanayi Bölgesi ve sanayiye yönelik çalışmalarını anlattı.

Sanayici bir aileden geldiğini belirten Yunus Aydın, Uludağ OSB’deki çalışmalarına örnekler verdi. Çevreyi kirletmeyen, doğayı koruyan sanayi çalışmalarının yanı sıra, depreme yönelik organizasyonlar ve kamulaştırma konularında da önemli bilgiler veren Yunus Aydın, TEKNOSAB yerine Yenişehir’in lojistik merkezi olması konusundaki görüşlerini yineledi. Öngörülü politika ve siyasetin temsilcisi olacağını ifade eden Yunus Aydın, sanayicinin, ticaret erbabının, organize sanayi bölgelerinin sorunlarına çözüm endeksli hizmetlerini devam ettirmek için Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Partililerin de desteklediği Aydın, “Sanayi sorunlarına çözüm benden sorulur” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.