Hava Durumu

MUSTAFA BAK AÇIKLAMA YAPTI;

CHP Trabzon il kongresi’nde başkanlığa seçilen Mustafa Bak; önümüzdeki yerel seçimlerde partinizi iktidara taşıyacağız. Dedi

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 12:56
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
MUSTAFA BAK AÇIKLAMA YAPTI;

HABER / NURCAN ŞENER


Yeni İl Başkanı Seçildi!

Trabzon Cumhuriyet Halk partisi ilk kongresi bugün gerçekleştirildi ve Mustafa Erdi Çakır-Oktay Söğüt ile yarışan Mustafa Bak yeni il başkanı seçildi.

Merkezinde Bir düzenlenen otelde CHP Ordu milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Trabzon milletvekili Sibel suiçmez, CHP Trabzon il başkanı Nurcan aşçı Demiröz, CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz, CHP Gümüşhane il başkanı Bedri ağaç, Trabzon gelecek partisi il başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Beşikdüzü belediye başkanı Ramiz uzun, 86 kuşağı önde gelenlerinden Sarp Kuray ve birçok sayıda partili, vekilliği kazandı.

Mustafa Bak Son Gelişmeler

Kongreye yollanan brik mesajlarından İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel başkan adayları Özgür Özel ve Örsan Öymen’in mesajları güçlü alkışlar toplarken CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajının ise zayıf destek bulması kongredeki insanları şaşırttı.

Saygı duruşu ve konuşmalarla başlanılan kongrede Divan başkanı CHP Ordu milletvekili Mustafa Adıgüzel seçildi. Divan heyetinin delegelerinin konuşmasının 5 dakika ile sınırlandırılmasına ilişkin yapılan itirazlar üzerine oylamaya karar verildi. Ardından delegeler tarafından oylar kabul edildi.

Partililer konuştuktan sonra CHP Trabzon milletvekili Sibel su içmek kürsüye çıktı ve partisine yönelik eleştirileri değerlendirip kolay bir seçim süreci geçirmediklerini ve saha da büyük zorluklarla karşılaştıklarını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.