Hava Durumu

Bursa’da ev yangınında facia önlendi

Bursa’da sabah saatlerinde meydana gelen ev yangınında alevler tüp dolu depoya ulaşmadan kontrol altına alındı ve muhtemel facia önlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa’da ev yangınında facia önlendi

Yangın Mustafakemalpaşa ilçesindeki Tepecik Mahallesi’nde meydana geldi. Belediye Caddesi numara 52’deki ikamette meydana gelen yangını komşular fark ederek büyük tehlikenin önlenmesini sağladı.
Edinilen bilgiye göre, E.U.’a ait evde kiracı olarak oturan M.K. (20) sabah evden ayrıldı. Ardından evden dumanların yükseldiğini gören komşular, durumu ev sahibine bildirdi. İkinci kattaki evin altında ise berber ve yine E.U’ya ait tüp deposu bulunuyordu. Tüplerin patlama riskine karşı yardımcı olan komşular, 19 küçük tüp, 23 tane de büyük tüpün kısa sürede depodan çıkarılmasını sağladı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangına müdahale edilirken, kısa süre içerisinde yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında, ev kullanılamaz hale geldi.
Yapılan ilk incelemelere göre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın için soruşturma başlatıldı. Yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.