Hava Durumu

Bursa sokaklarında Karadeniz rüzgârı

Bursa'da Şehreküstü Metro İstasyonu çıkışından sokak müziği yapan Merdan Altınbaş ve Erdi Demir, Bursalı vatandaşlara Karadeniz esintisi yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bursa sokaklarında Karadeniz rüzgârı

Artvin Yusufelili olan iki arkadaş gitar ve tulum eşliğinde Bursa sokaklarında sanatlarını icra ediyor. Akşam saatlerinde Karadeniz müzikleri ile hünerlerini sergileyen Altınbaş ve Demir, Bursalı vatandaşlara mini konser veriyor.

BURSA'DA KARADENİZ HAVASI

Şehreküstü metro istasyonu çıkışında gitar ve tulum ile müziklerini icra eden ikiliye sokaktan geçen vatandaşlar eşlik ediyor. Karadeniz şarkıları söyleyen Merdan Altınbaş ve Erdi Demir, Karadenizli vatandaşlara adeta memleket havası yaşatıyor.

VATANDAŞLAR EŞLİK EDİYOR

Yoldan geçen Bursa halkı ikilinin şarkılarına eşlik ederken bir yandan da Karadeniz oyunlarından olan 'Hemşin'i caddede doyasıya oynadılar. Vatandaşlar iş çıkış saatinde denk geldikleri ikiliyi dinlerken, bir yandan da maddi manevi destekte bulundular.

BURSALI VATANDAŞLARDAN DESTEK BEKLİYORLAR

Sokaklarda sanatlarını icra eden Merdan Altınbaş ve Erdi Demir, vatandaşlardan destek bekliyor. Ülkece zor zamanlardan geçtiğimiz dönemde Altınbaş ve Demir ikilisi Bursalı vatandaşlara iş çıkış saatinde keyifli zamanlar geçirmesine yardımcı oluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.