Hava Durumu

Nilüfer Tapu Müdürü Kanat'a nezaket ziyareti

Yeni Marmara Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe yaklaşık 4 ay önce Nilüfer Tapu Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Faysal Kanat'a nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2020 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2020 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Nilüfer Tapu Müdürü Kanat'a nezaket ziyareti

Oldukça samimi ve sıcak geçen ziyarette konuşan Efe; "Mehmet Faysal Kanat müdürümüz, 33 yıllık önemli bir tecrübeye sahip. Daha önce görev yaptığı tapu müdürlüklerinde gösterdiği başarılar ortada. Kendisine ve kıymetli kadrosuna Nilüfer Tapu Müdürlüğü görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum." dedi.
Nilüfer Tapu Müdürü Mehmet Faysal Kanat; "Yeni Marmara Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe'nin bu ziyareti, bizleri son derece memnun etti. Kendilerine çok teşekkür ediyor, medya gruplarında bulunan yazılı ve görsel tüm yayın organlarına başarılar diliyorum. Yaklaşık 33 yıldır Tapu ve Kadastro'da emek veriyorum. Nilüfer Tapu Müdürlüğü'nü bizlere emanet eden çok değerli  yöneticilerime ve büyüklerime teşekkür ediyorum.  Nilüfer Tapu Müdürlüğü'nün kıymetli kadrosu ile birlikte Nilüfer ve Bursa halkına en içten sevgi, saygı ve selamlarımızı iletiyorum" dedi.


Mehmet Faysal Kanat kimdir?
1966 Diyarbakır doğumludur. 1987 yılında göreve başladığı Tapu ve Kadastro'da;  Diyarbakır, Bursa, İznik, İnegöl, Osmangazi, Yenişehir, Mudanya, Gürsu'da görev yapmıştır. Gürsu Tapu Müdürü iken 17 Şubat 2020 tarihinde, Nilüfer Tapu Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Kanat, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.