Hava Durumu

BU KARARLAR YÜZÜNÜZ GÜLDÜRECEK ! KABİNE TOPLANTISI SON GELİŞMELERİ!

Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı açıklamalarda bulundu. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklama şu şekilde; “ Toplantıda  emekliler için yeni kararlar verdik. Bir kereye mahsus emekliye 5.000 TL ikramiye vereceğiz.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 12:52
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
BU KARARLAR YÜZÜNÜZ GÜLDÜRECEK !  KABİNE TOPLANTISI SON GELİŞMELERİ!

HABER / FATMA ÖZTÜRK


Emekli İkramiyeleri Ne zaman Yapılacak?

Kasım ayının ilk haftası emekliler için 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılacak. Yeni yıl için yılbaşı zamanında emeklilerin durumu tekrardan gözden geçirilecek.

Cumhurbaşkanı Filistin ve İsrail Açıklaması!


Filistin ve İsrail arasında çıkan savaştan dolayı sivillerin ölmesini kesinlikle kabul edemeyiz. İki tarafta sivillere saygı göstermek zorundadır” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye şehrinin kuzey bölgesine düşürülmüş olan SİHA ile ilgili;  “ Gereken neyse zamanı geldiği zaman yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

Kabine toplantısında bahsi geçen konular ise;

“ Ülkemizin güvenliği, bölgesel gelişmeler ve ekonomi durumumuz ile ilgili bir çok konu değerlendirildi. Bir çok önemli kararlar alındı. Ülkemiz için güvenlik adına bir çok strateji geliştirmekteyiz. Bu sene İzmir’de yapılan TEKNOFEST ile beraber heyecanı hep beraber yaşadık. Geniş neslin dinamik olması bizi güçlendiriyor.

Antalya’da düzenlenecek olan en büyük etkinlik Uluslararası Uzay Kongresidir. Bu sene TBMM açılışında Gazi meclisi ve milletvekilleri hazır vaziyette bulunduk. Ankara’da gerçekleştirilen toplantı ile beraber ülkemiz için genişletme konularına el attık” dedi.

Kira ve konutlar için adil olmayanlara çok ağır yaptırımlar geliyor

Kira ve konut piyasasında özenli, adil, makul ve dürüst olmayan kurum ve kişilere ağır yaptırımlar uygulanacak. Cezası 215 bin lira olacak.

Emekli için tek sefere mahsus 5.000 TL ikramiye

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.