Hava Durumu

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonucu önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kritik toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte aşı olmayan okul çalışanı ve öğretmenlerden haftada iki kez düzenli PCR testi isteyeceğiz. Uçak ve şehirlerarası otobüs yolculuğu, konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2021 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonucu önemli açıklamalar!
KORONAVİRÜSLE MÜCADELE

Toplam aşı sayısında 87 milyonu geçerek ülkemizin nüfusunu çoktan geride bıraktık. Aşıya tereddütle yaklaşanları görüyoruz. Aşı meselesinde gönüllülük hususuyla devam ediyoruz öyle de devam edeceğiz. Aşı dışında başka bir korunma yöntemi bulunmuyor. Vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz.

Eylül ayında okullarına kavuşmayı bekleyen öğrencilerimizin geleceğinin bu konuda kat edilecek mesafeye bağlı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.

AŞI OLMAYANLARLA İLGİLİ YENİ KARAR

Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitime geçmesiyle birlikte aşı olmayan okul çalışanı ve öğretmenlerden haftada iki kez düzenli PCR testi isteyeceğiz.

Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Uçak ve şehirlerarası otobüs yolculuğu, konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.