Hava Durumu

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Üyeleri, Selçuk Türkoğlu MOTİVE OLDUK

İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Selçuk Türkoğlu Başkanlığında yaptıkları çıkarmayla, Başkent Ankara’da tam anlamıyla bir Bursa rüzgarı estirdiler. Başkan Türkoğlu, “Ziyaretlerimiz bizi motive etti” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2022 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2022 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İYİ Parti Bursa İl Başkanı Üyeleri, Selçuk Türkoğlu  MOTİVE OLDUK

“KARŞILIKLI İSTİŞARELER VERİMLİ GEÇTİ”

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu Ankara ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, Genel Başkan’ım Meclis Grup konuşması sırasında Bursa’nın gündem olmasından gurur duyduklarını, bunun yanı sıra karşılıklı istişarelerin de çok verimli geçtiğine değindi.

“BURSA’DA ÇOK İYİYİZ”

Başkan Türkoğlu “Meclis Grup Toplantısı ziyaretimiz ve sonrasında Genel Başkanımızın Bursa İl Teşkilatı Yönetim Kurulu’nu kabulü her zamanki gibi samimi bir ortamda gerçekleşti. ‘Bursa’da çok iyiyiz’ diyerek, teşkilat çalışmalarında başarılı bir grafik çizdik. İfadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZ MEMNUN”

Türkoğlu, “Çalışmalarımızdan memnuniyet duyduğunu belirten Genel Başkanımız Meral Akşener’in, ‘Büyükşehirler ile ilgili olarak yaptırdığımız anketlerden yüzümüzü ağartan sonuçlar geliyor. Bursa da bunların başında geliyor. Milletimizin teveccühünü kazanmaya aynen devam’ sözleri bizim için çok anlamlıydı” şeklinde konuştu.

HABER / GİZEM MUTİ 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.