Hava Durumu

BTÜ’de Filistin İçin 10 Günlük Çadır Nöbeti Başlatıldı

Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileri, Filistin’de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Etkinliğin ardından öğrenciler, 10 gün sürecek çadır nöbetine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2026 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2026 17:36
Muhabir: HANDAN EFE
BTÜ’de Filistin İçin 10 Günlük Çadır Nöbeti Başlatıldı

Bursa Teknik Üniversitesinde (BTÜ) öğrenci topluluklarının öncülüğünde Filistin’e destek amacıyla yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirildi. Mimar Sinan Yerleşkesi’nde düzenlenen etkinliğe öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel de katıldı.

Etkinlikte öğrenciler adına yapılan açıklamada, Filistin’de yaşanan insani krize dikkat çekilirken, uluslararası kamuoyuna duyarlılık çağrısında bulunuldu. Açıklamanın ardından öğrenciler, Filistin’e destek amacıyla 10 gün sürecek çadır nöbetini başlattı.Üniversite yerleşkesinde kurulacak çadırlarda nöbet süresince atölye çalışmaları, kitap okuma etkinlikleri, yardım kampanyaları ve çeşitli dayanışma faaliyetlerinin gerçekleştirileceği belirtildi.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.