Hava Durumu

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ALFATLI “KEMAL KILIÇDAROĞLU, MALİ MÜŞAVİRLERDEN ÖZÜR DİLEMELİ”

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mali müşavir çalışanlarına ve milyonlarca iş insanına iftira attığını söyledi. Alfatlı, “Kılıçdaroğlu’nu devletin vergi gelirlerinin toplanmasında, özverili çalışan onbinlerce mali müşavirden özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2023 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2023 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EKREM ALFATLI  “KEMAL KILIÇDAROĞLU, MALİ    MÜŞAVİRLERDEN ÖZÜR DİLEMELİ”

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu devletin vergi gelirlerinin toplanmasında, özveri ile çalışan onbinlerce mali müşavirden özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

Alfatlı, “Kılıçdaroğlu grup toplantısında, bugüne kadar hiç de bizi yanıltmayan, yapmaktan çok yıkma politikası gereği sözüm ona olumsuzlukları sıralarken, kendisinin sürekli hesap adamı, hesap uzmanı olduğu ile övündü. 120,000 den fazla SMMM meslek mensubunun yanında çalışanları ile birlikte yaklaşık 1,000,000 dan fazla mali müşavir çalışanlarına  ve milyonlarca iş insanlarına iftira atmaktan geri kalmadı” ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, “Milyonlarca iş insanını ve vergi kanunlarını doğru bir şekilde yorumlayan meslek mensuplarını, mükellefleri ile birlikte sanki suç işliyormuş gibi lanse etmeye çalışmasını, ana muhalefet partisine yakıştıramadığımı ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.