Hava Durumu

Gelecek’ten Yeni Yol Haritası! Hedef 16 Bin Üye...

Mehmet ERGÜL/ÖZEL HABER

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2020 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2020 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Gelecek’ten Yeni Yol Haritası! Hedef 16 Bin Üye...

“Bursa’mızın geleceği için varız!” ilin yeni partilerinden biri olan Gelecek Partisi Bursa teşkilatları bir araya geldi. İl Başkanı Alparslan Yıldız, Politika İzleme Kurulu Başkanları İzzettin Küçük ve Mustafa Öztürk’ünde katıldığı organizasyona İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları destek verdi.

 

İl Başkanı Alpaslan Yıldız, “Partiyi ilk kurmak isterken yola çıktığımız arkadaşlarımız bize ‘Acaba başarabilirmiyiz?’ diye soruyorlardı. Bugün geldiğimiz noktaya bakın hep birlikte güzel bir aile olduk. 7 ilçede teşkilatlanmamızı tamamladık. Yıl sonuna kadar sizlerin gayreti ilede kalan 10 ilçemize tabelalarımızı asacağız. Geçmiş dönemin seçimleri sonrası seçime katılanlar ne diyordu. ‘Sandıkları boş bıraktınız!” diye birbirlerini suçluyordu değilmi. Gelecek Partisi olarak Bursa’da hiçbir sandığı boş bırakmayacağız. Önümüzdeki süreçte sizlerden üye seferberliği istiyorum. Hedefimiz ise yıl sonuna kadar 16 bin yeni üye. Sizler bunu başarabilirsiniz. Size güveniyorum.” dedi.

 

Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk; “Tencerenin kaynamadığı Türkiye’de döviz ve diğer ekonomik olguların normal değerlerine ulaşabildiği tek an ülkenin Ekonomi Bakanı’nın olmadığı an olduğunu Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez gördük. Ülkenin gerçeğinde ise görevinden istifa eden sayın Bakan’ın ifadeleri. Tarih bu istifayı unutmayacaktır. Gelecek Partisi bir kişiye kızgınlık, kırgınlık duyularak kurulmadı. Partimizin amaç ve esasları doğrultusunda sizlerin daha güzel işlere imza atacağınıza inancım tamdır. Gönül ve fikir birlikteliği olan partiler uzun yıllar ayakta kalır. Aynı fikir ve aynı idealler ile birleşerek çıktığımız bu uzun yolculukta her geçen ailemiz büyüyor. Sizler bu gerçek ile politikalar üreterek yeni nesile ışık olacaksınız. Sözlerimi rahmet ile andığımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözü ile bitirmek istiyorum. ‘1 saniye sonrasına hükmedemeyeceğin hayatta fırıldak olmaya değmez!” ifadelerini kullandı.

 

Kurucular Kurulu Üyesi İzzettin Küçük; “Son 1 haftada Türkiye’de yaşanan, Hükümet adına trajikomik olayları izlediniz. Ekonomin en iyi olduğu an; ekonomi bakanının kendisinin bile neden istifa ettiğini bilmediği andı. Zira bu istifa olayı ne yaygın medyada nede bölgesel medyada dillendirildi. Devlet geleneklerinde olmayan bir yöntemle şahsi sosyal medya hesabından yapılan, oldukça bozuk bir ve bir o kadar da manidar ifadelerin içerdiği bir Türkçe metin ile yazpıldı. İstfa olayından saatler geçmesine rağmen tarafların açıklama yapmaması ise oldukça düşündürücü. Bu gelişmelerinde ışığında önümüze bir erken seçim seçeneceği sunacaklarını düşünüyorum. Gelecek Ailesi olarak bizler bu seçime hazır olmalıyız. Bunun içinde kadrolarımızı tamamlamamız lazım. Sizlere güveniyoruz. İçinizdeki gelecek azmi ile kısa vadede 16 bin üyeye ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.