Hava Durumu

Hayırsever iş insanı Altan, memleketini unutmadı

Avustralya’da yaşayan Devrim Reşat Altan, memleketi Orhangazi’yi unutmadı. Gerçekleştirdiği organizasyon ile Orhangazili ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıllarda da memleketine yardım elini uzatan Altan, insanın yaşadığı şehri unutmaması gerektiğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Hayırsever iş insanı Altan, memleketini unutmadı

Uzun yıllardır Avustralya’da yaşayan Orhangazi doğumlu iş insanı Devrim Reşat Altan, memleketini unutmadı. Ramazan öncesi Avustralya’da gerçekleştirdiği bir organizasyon ile toplanan bağış ve yardımlarla Orhangazi’de onlarca ihtiyaç sahibi aile için Ramazan Öncesi yardım yapılmasını sağlayan İş adamı Devrim Reşat Altan, daha önce de Avustralya’dan Orhangazi’ye birçok ihtiyaç sahibine ulaştırılması için yardımda bulunmuştu. Avustralya’da restoran işletmeciliği yapan Altan, gerçekleştirdiği organizasyonların devam edeceğinin altını çizerek; “Burada yaşayan Türk vatandaşlarımız hayır işleri konusunda çok duyarlılar. Bizler vasıtası ile böyle bir hayra vesile oldukları için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
Avustralya’da bulunan Orhangazili bir hayırsever İş Adamı Devrim Reşat Altan’ın katkıları ile yardımlar Orhangazi’de 750 aileye dağıtımı hayır sever kurumlar tarafından gerçekleştirildi.
Ramazan ayı boyunca Orhangazi’de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardımı çalışmalarına devam edeceklerini belirten yetkililer “Hayır sahibi kardeşlerimiz Avustralya’da hayırsever iş adamı Devrim Reşat Altan’ın öncülüğünde birlik olup Orhangazili ihtiyaç sahibi 750 aileye et  dağıtılması için 30 adet adaklık kurban bağışında bulundular. Ailelerimizin sevinci bizim sevincimizdir, ihtiyaçlarını gidermek öncelikli görevimizdir. Biz hayır sahipleri ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olmaya, hayırlarınızı yerlerine ulaştırmaya adadık kendimizi. Kapı komşusunu düşünen ve Avustralya’da olsa bile buradaki ihtiyaç sahibi aileleri dert edinen ve bu hayra vesile olan başta hayırsever iş adamı Devrim Reşat Altan olmak üzere tüm hemşehrilerimize ailelerimiz adına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.