Hava Durumu

Artvin Ardanuç ilçesinde 1354m² tarım arazisi icradan satılıktır (çoklu satış)

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Artvin Ardanuç ilçesinde 1354m² tarım arazisi icradan satılıktır (çoklu satış)

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2022 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2022 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Artvin Ardanuç ilçesinde 1354m² tarım arazisi icradan satılıktır (çoklu satış)

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Artvin İli, Ardanuç İlçesi, Beratlı Köyü, 143 Ada, 5 Parselde kayıtlı taşınmazın 1/4 hissesi. Taşınmaz tapu kayıtlarına göre tarla vasfında olup üzerinde herhangi bir tarımsal yapı, inşaat vs. yoktur. Bununla birlikte erozyon riski olmayan, orta bünyeli, orta düzeyde, geçirgenliğe sahip sulanabilir tarım arazilerindendir. Parselin bir kısmında eşit aralık ve mesafede planlı dikimi olmayan yaşları ve gelişimi farklı bakımsızlıktan dip sürügünüyle çoğalarak çok sayıda zayıf ve düzensiz gelişme göstermiş meyve ağaçları bulunmaktadır. Keşif tarihi itibariyle parsel üzerinde fiili olarak işlemeli tarımsal üretim yapılmadığı gözlenmenmiş olup taşınmazın borçlu adına kayıtlı olan 1/4 hissesinin değeri 19.286,72TL olarak tespit edilmiştir.

İLANIN DETAYLARI VE DEVAMI İÇİN TIKLAYIN 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.