Hava Durumu

Diyarbakır'da Facia: 3 Ölü, 2 Yaralı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde köprü yapımında meydana gelen çökmeden dolayı 3 kişinin öldüğü, 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi. 

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2025 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2025 16:18
Kaynak: İHA
Diyarbakır'da Facia: 3 Ölü, 2 Yaralı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde köprü yapımında meydana gelen çökmeden dolayı 3 kişinin öldüğü, 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi.


Edinilen bilgiye göre Kulp-Muş karayolu 2. kilometresi Karabulak Mahallesine bağlı Kupka mezrası yakınlarında inşaatı devam eden çevre yolu üzerindeki köprü iskelesinin bir kolu çöktü. Olayda ağır yaralanan 4 işçi hastaneye kaldırılırken, enkaz altında kalan işçilerin çıkarılması için çalışma başlatıldı. Bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Hastaneye kaldırılan ve enkaz altında kalan işçilerde 3'ü hayatını kaybederken, 2 işçinin yaralı olduğu belirtildi.
Bölgede çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.