Hava Durumu

HEM YERLİ, HEM MİLLİ, BURSA’YA ‘ZAFER’ GELECEK

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2020 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2020 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
HEM YERLİ, HEM MİLLİ, BURSA’YA ‘ZAFER’ GELECEK

Özel haber- FATMA DİLLİOĞLU

İYİ Parti Bursa İl Başkan Adayı Zafer Milli, Osmangazi Yöneticileri ve delegeleri ile buluştu. İYİ Parti’de Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi tarihinin belli olmasıyla birlikte il başkan adayları da çalışmalarına hız verdi. Partinin Bursa kurucularından, bir dönem Genel İdare Kurulu üyeliği de yapan Zafer Milli, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı adaylık çalışmalarına Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başladı. İYİ Parti Bursa İl Başkan adayı Zafer Milli, Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve yönetim kuruluna kendisini misafir ettikleri için teşekkür etti.

Partililere teşekkür

 

Zafer Milli, ziyarette yaptığı açıklamada, ”Bursa’nın en büyük ilçesi, Türkiye’nin dördüncü büyük ilçesinde, partimizin Türkiye oy ortalamasının üzerinde oy alarak, büyük emeklerle vermiş olduğunuz mücadelenin önemini bilmekteyim. İlçe başkanımızdan, 136 mahalle başkanımıza ve partimizin görevlilerine kadar her birinize teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en zor dönemlerinde, yüksek mücadele azminizle, yapılamaz denilenleri yaptınız. Sizlerle aynı davanın bir bütünü olmanın gurur ve şerefini taşıdığımı bilmenizi isterim.” dedi.

 

Türkiye’de 6 ay içerisinde rekor bir oy oranı ve 43 milletvekiliyle TBMM’de temsil hakkı alan, cesurlar hareketinin Bursa’da büyük emeklerle kurulduğunu aktaran Zafer Milli, onlarca iftira, yalan, hakarete rağmen yılmadıklarını ve yıkılmadıklarını, hak bildikleri yolda, batıla karşı cesurca savaştıklarını söyledi.

 

"İktidar olacağız!"

 

İl Başkan adayı Milli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizleri en güçlü kılan özelliğimiz, kardeşlik hukukumuzdu. ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ dedik. Bir olduk, bütün olduk, güçlü olduk. Bugün burada yüreklerimizi toplamamızın sebebi, kardeşlik hukukumuza zevalin gelmemesi adınadır.

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Osmangazi olacağız, Bursa olacağız ve Türkiye’de iktidar olacağız! Sizlere burada siyasi nutuklar atmaya gelmedim. Yola çıktığımız ilk andan itibaren Sayın Genel Başkanımız Meral Akşenere bir söz vermiştik. Ablamız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız demiştik. Sayın.Genel Başkanımıza verdiğimiz söz, sözümüzdür. Hep birlikte çalışarak, azmederek, mücadele ederek, Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Sizlere sözüm olsun, hep birlikte, adım basmadık yer bırakmayarak, gönülleri kazanarak, kırmadan, kimseleri üzmeden, kimseleri ötelemeden, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Sözümüz söz olsun. Genel başkanımızın sözü, sözümüz olsun”

 

"Ülkemizi hak edilen konuma getireceğiz"

 

Ülkemizin büyük bir kuşatma ile karşı karşıya kaldığını ,35 yıllık bir sanayici olarak gördüğünü ifade eden İl Başkan Adayı Zafer Milli, “Evlerine ekmek götürme kavgası veren, aileleri, işsizlik dolayısıyla psikolojisi bozulan gençlerimizin, meselelerini mesele ettiğimiz için siyasete atılmış durumdayız. Türkiye’nin eğitimde, sağlıkta, ekonomide, katma değersiz sanayi üretiminde, enerjimizi güce çeviremiyoruz. Bizler İYİ Parti neferleri olarak bu Türkiye’nin, bu makus tarihini el birliğiyle yeneceğiz.

Osmangazimizi, Bursamızı, Türkiyemizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz.” Dedi. Bir yöneticinin “il başkanlığı kongresinden bir adayın lehine çekileceğiniz, il başkanı olursanız olası erken seçimde istifa ederek Milletvekili adayı olacağınız konuşuluyor. Bu konuda ne diyeceksiniz?” sorusuna Milli; “İl Başkanı olmak için aday oldum. Ben ve listemden hiçbir kişi olası bir seçimde istifa etmeyerek mevzilerini terk etmeyecek. İl başkanlığı seçimlerinin sonucunda kazanamazsam, kazanan arkadaşımızın yanında olacağım. İmkanlarımı İYİ Parti için sonuna kadar ekip arkadaşlarım, dava arkadaşlarım ile kullanmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

 

"Bursa’nın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz"

 

Milli; “Bursa’nın kronikleşmiş sorunlarını İYİ kadrolar ile çözeceğiz. Koltuklarda değil, sokalarda olacağız. Bursa’nın 3 milyonluk nüfusuna ulaşacağız, onların sıkıntılarını dinleyeceğiz. En yakın seçimlerde Büyükşehir olmak üzere 17 ilçemizin belediyeleri İYİ kadrolarla tanışacak ve siz İYİ insanlar yönetecek. Bursa Milli ekonomi ile tanışacak, gençler işsiz kalmayacak, ev hanımı ben bu akşam ne pişireceğim diye düşünmeyecek. Tarımda, sanayide, şehircilikte model olacağız. Hem milli hem yerli olacağız. Diri ve güçlü olacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.